Home » » Καλλιμάνης ΑΕ: Στέλεχος της εταιρείας παρέσυρε με το αυτοκίνητο του τη πρόεδρο των εργαζομένων, η απεργία συνεχίζεται.

Καλλιμάνης ΑΕ: Στέλεχος της εταιρείας παρέσυρε με το αυτοκίνητο του τη πρόεδρο των εργαζομένων, η απεργία συνεχίζεται.



Στέλεχος της εταιρείας Καλλιμάνης ΑΕ παρέσυρε με το αυτοκίνητο του τη πρόεδρο των εργαζομένων του εργοστασίου, οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία.

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας Καλλιμάνης ΑΕ, βρίσκονται σε πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις με αποκλεισμό του εργοστασίου στο Αίγιο, είναι απλήρωτοι από τα τέλη Νοεμβρίου ( μάλιστα η τελευταία πληρωμή ήταν έναντι προηγούμενων οφειλών) καθώς επίσης γιατί προ 2 περίπου εβδομάδων η εργοδοσία τους πρότεινε μείωση των μισθών κατά 7%, καθημερινές 2ωρες υπερωρίες χωρίς αμοιβή. Να σημειωθεί πως πέρυσι η εργοδοσία προχώρησε σε μείωση κατά περίπου 10% των αποδοχών τους.
Έτσι, το πρωί του Σαββάτου και ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονταν έξω από τις πύλες του εργοστασίου, εμπόδισαν τη διάβαση ενός στελέχους της εταιρείας, ακολούθησε ένταση και τελικά το στέλεχος της επιχείρησης προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του την πύλη και τραυμάτισε την πρόεδρο των εργαζομένων κα Παπαντωνοπούλου που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα και στη συνέχεια αποχώρησε με το ίδιο αυτοκίνητο. Ακολούθησε πανδαιμόνιο, κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την τραυματία στο Νοσοκομείο Αιγίου όπου φρουρείτε καθώς το στέλεχος της επιχείρησης τη μήνυσε μαζί με άλλους δυο εργαζόμενους.
Η απεργία των εργαζόμενων συνεχίζεται, ενώ υπάρχει μεγάλο κύμα αλληλεγγύης από απλό κόσμο, σωματεία και φορείς.
Babushka
22-12-2013
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template