Home » , » Ε(Ε)νόργανη Γυμναστική….

Ε(Ε)νόργανη Γυμναστική….


Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 1η:

Κωνσταντίνος Καραμανλής(Εθνάρχης ή Θείος): «ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ», είχε πει ο αείμνηστος θείος της χώρας Κωνσταντίνος Καραμανλής, όταν ενέτασσε την Ελλάδα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δηλαδή, η θέση της Ελλάδας, πολιτικά και πολιτιστικά ήταν στη Δύση. Δίπλα στις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης.

Η χώρα δηλαδή, δεν θα μπορούσε να ανήκει στην Ανατολή, εννοώντας μ' αυτό ούτε πολιτιστικά, ούτε πολιτικά ούτε και οικονομικά! Μακριά δηλαδή από τις χώρες του Ανατολικού μπλοκ. Σοβιετική Ένωση, κομμουνιστικά καθεστώτα και πάει λέγοντας. Ένα μπλοκ που τελικά κατέρρευσε.



Να όμως που υπό κατάρρευση είναι η λεγόμενη Δύση. Η πολιτική και οικονομική !

Καταρέει υπό το βάρος και τις πιέσεις που αποφέρει στα τοιχώματά της, μια Οικονομική Νομισματική Ένωση, όπως είναι το ευρώ . Γιατί, μπορεί οι αγγλοσάξονες (όπως τους λένε) κερδοσκόποι να σφυροκοπούν την Ελλάδα, αλλά στην ουσία σφυροκοπούν το ίδιο το ευρώ. Από την Ελλάδα βγάζουν απλώς χρήμα!



Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 2η:

Ανδρέας Παπανδρέου(μπαμπάς ή Αντρέας σκέτο):

70 μέρες πριν από την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ, η κυβέρνηση Ράλλη αποφασίζει την επάνοδο της χώρας στο ΝΑΤΟ στις 19 Οκτωβρίου 1980. Η απόφαση γίνεται ευμενώς δεκτή από τις δυτικές κυβερνήσεις. Το σοβιετικό πρακτορείο ειδήσεων «Τας» μεταδίδει: «Η Ελλάδα ενέδωσε στις πιέσεις των Αμερικανών».

Στο εσωτερικό, το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την πλήρη και έντονη αντίθεσή του στην ένταξη της χώρας μας στις δομές της Ατλαντικής Συμμαχίας και της ΕΟΚ ,διοργανώνει μαχητικά συλλαλητήρια με σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» . Ε μόλις βγήκε Πρωθυπουργός αν θυμάμαι καλά (που δεν θυμάμαι) μας έβγαλε και από το ΝΑΤΟ και από την ΕΕ…..



Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 3η:

Κωνσταντίνος Σημίτης (Κινέζος ή Αααρών Αβουρί -Εβραϊκή ονομασία του ):

Στις 19 Ιουνίου 2000, υπεγράφη η ένταξη της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (Ο.Ν.Ε.) ήτοι στο Ευρώ.

Χαρακτηριστικά θυμάμαι τον Αααρών να βγάζει από ένα ΑΤΜ τα πρώτα Ευρώ και ο κάπου δίπλα του να τον Καταχειροκροτεί ο τότε σύμβουλος του Λουκάς Παπαδήμος, ενώ ο κόσμος σαν ζόμπι φώναζε εν στόματι Σπύρου Παπαδόπουλου: « ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» κι όμως ,χρειάστηκε 12 χρόνια για να πεί ότι γ@μώ το Ευρώ μου γ@μώ…



Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 4η:

Κωνσταντίνος Καραμανλής (γενικότερα όλα τα επίθετα που δηλώνουν παχυσαρκία) όταν το καλοκαίρι του 2007 ξεσπά η Παγκόσμια οικονομική κρίση , δηλώνει απερίφραστα , πως: «Το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας δεν κινδυνεύει » και πως «Γι αυτό οφείλεται το Ευρώ , που μας προστατεύει»

Ωραία….

Μετά από λίγους μήνες ενθουσιασμένος από το σχέδιο Μπράουν χαρίζει στους τραπεζίτες ( που δεν κινδύνευαν κατα τ'άλλα) σχεδόν 24δις…

Επίσης , ενάμισι χρόνο αργότερα αποδεικνύεται ,πως το Ευρώ όχι μόνο δεν προστατεύει απ' την κρίση αλλά είναι εργαλείο της, είναι αυτό που μόλυνε την Ελλάδα!



Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 5η:

Γεώργιος Παπανδρέου( το παιδί ή Γιωργάκης)

«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»(ασχολίαστο) φωνάζει στην 74η ΔΕΘ το 2009 !

Στις 6 Μαΐου του 2010 όμως ανακοινώνει την εισαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ!

Ενδιάμεσα αντιλήφθηκε ότι η χώρα είναι στο χείλος της χρεοκοπίας λόγο τεράστιου χρέους…. (αφού πρώτα μαγείρεψε τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ)

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το «άτομο» αυτό αλλά αναφέρω χαρακτηριστικά την μεγαλύτερη επίδοση του στο άθλημα….



Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 5η:

Αντώνης Σαμαράς (Αποστάτης ή Αντωνάκης σκέτο)

Εξαιρετική περίπτωση , καθώς ο Αντώνης πέτυχε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα απ όλους, αλλά εν’ ώρα προπόνησης ( ο τύπος ήταν αντιπολίτευση!!!!).

Για τα πρακτικά θυμίζω Δηλώσεις του ιδίου και του κόμματος του , της ΝΔ ( για τους πολύ , πολύ παλιούς Μητσοτακικούς : ο Μητσοτάκης έχει πάψει από πρόεδρος της ΝΔ και ο Σαμαράς από την Πολιτική Άνοιξη)

Πλήρης καταγγελία της δανειακής σύμβασης από την ΝΔ πρίν τις περιφερειακές εκλογές του 2010 , με εντολή Σαμαρά , η προεκλογική καμπάνια είναι φουλ αντιμνημονιακή!

ΟΜΩΣ όταν έφτασε το Μνημόνιο 2 τα πράγματα άλλαξαν !

Χαρακτηριστικά ο κος Σαμαράς δηλώνει πως: «Εμείς από την αρχή , διαφωνήσαμε με το μίγμα της πολιτικής, όχι με την αρχική δανειακή σύμβαση»

Και μετά ήρθε το μεγάλο ναι στην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με σκοπό την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και του PSI!

Δυστυχώς από τότε η καριέρα του καταστρέφεται και απ’ότι φαίνεται θα κρεμάσει τα παπούτσια του μια για πάντα.



Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 6η:

Γιώργος Καρατζαφέρης ( Καρατζαφύρερ ή κωλοτούμπας)

Ιστορικό πρόσωπο του αθλητισμού , παλαίμαχος πλέον , δεν ασχολείται πια με τον κοινοβουλευτικό αθλητισμό.

Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε το εξής: «Δεν θέλω το μνημόνιο 1 – τελικά ψηφίζω κάποια άρθρα του μνημονίου 1 – διαφωνώ με το μνημόνιο 2 – βρίζω ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ – συγκυβερνώ με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ- στηρίζω το μνημόνιο 2 – φεύγω από την συγκυβέρνηση- καταψηφίζω το μνημόνιο 2»

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !!!!



Κωλοτούμπας γένεση σκηνή 6η:

Λουκάς Παπαδήμος (Παπαδήμιος ή ΑΤΜ)

Ειδική περίπτωση ο Λουκάς αφού δεν υπήρξε ποτέ αθλητής αλλά Προπονητής μια σειράς μεγαλοκωλοτουμπάριων όπως ο Γ. Σημίτης ,Γ.Παπανδρέου, καθώς και των Σαμαρά και Καρατζαφέρη.



Τέλος ας μην ξεχνάμε ονόματα του Ελληνικού πολιτικού στίβου όπως ο Ευ.Βενιζέλος , Αν. Λοβέρδος, Φ. Κουβέλης , Ψαριανός, κτλ η λίστα είναι τεράστια…..



Ευτυχώς , πάνω που πιστέψαμε πως βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Βουλή από στάδιο θα γίνει κοινοβούλιο, ο Αλέξης , ο Τσίπρας φαίνεται να μην έχει τσίπα και ενώ ξεκίνησε με κάποια χωροπηδήγματα πρίν τις εκλογές για ζέσταμα, άρχισε τις πρώτες μικρές του τουμπίτσες !

Χαρακτηριστικά το καταγγελία του μνημονίου γίνεται διαπραγμάτευση και αργότερα ήρθε το όχι σε μονομερής λύσεις!

Συνέχυσε Αλέξη με τέτοια φόρα πάς για πρωτάθλημα….




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template