Home » » Και η Ελλάδα κύριε;

Και η Ελλάδα κύριε;

 Πολλοί από σας θα είδατε το καινούργιο τηλεοπτικό - εκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας
οι περισσότεροι από σάς πιστεύω πως ανακατευτήκατε και αρκετοί από σας ξεράσατε...
Τι ακριβώς μας λέει ο Α.Σαμαράς μέσα από αυτό το βίντεο - έκτρωμα;
Κατ αρχήν μας πηγαίνει στο μέλλον (στο σχετικά άμεσο) όπου η ΝΔ έχει υποστεί την ήττα και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά(παραδέχεται σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις ότι είναι δεύτερος και κατα-ιδρωμένος).
Ένα μέλλον που προσπαθεί να το περιγράψει καταστροφικό , διαφημιστικά με μεγάλη αποτυχία , αφού δείχνει ότι υπάρχουν και λειτουργούν ακόμη σχολεία -και εργαζόμενοι -και μαθητές (και μάλιστα καλοντυμένοι και ροδομάγουλοι) στη δήθεν χρεοκοπημένη - δραχμοκρατούμενη Ελλάδα!
Τα βασικά μηνύματα είναι δύο, το ένα ότι η ευρωζώνη είναι υγιέστατη και ο μόνος άρρωστος είναι η αριστερή επιλογή του ελληνικού λαού να ανατρέψει τα μνημόνια και το Ευρώ.
Αυτό πηγάζει από τον ιδιαίτερο ''τόνισμό'' του δασκάλου, στην παραμονή της Πορτογαλίας και της Ισπανίας στο Ευρώ.
Δηλαδή σε ένα φανταστικό μέλλον , όπου η Ελλάδα είναι υπό ''σοβιετική'' δραχμή - κατ αυτούς ,οι άλλες βαριά χτυπημένες νότιες χώρες της ευρωζώνης είναι άθικτες- άρα δεν φταίει το ευρώ , ούτε η κρίση , αλλά η αριστερή (καταστροφική κατ αυτούς) στροφή που έκανε ο ελληνικός λαός.
Το δεύτερο έχει να κάνει με τα παιδιά , τα δεκάχρονα παιδιά (ίσως και μικρότερα) που έχουν σκάσει απο την στεναχώρια τους επειδή , δεν έχουν στην τσέπη τους ένα παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, αλλά την δραχμή!
Στενοχωριούνται επειδή το ελληνικό εθνικό νόμισμα τυπώνεται και ελέγχεται απο την Τράπεζα της Ελλάδος και όχι από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!
Είναι πραγματικά συντετριμμένα που δεν έχουν πια ''σύμμαχο'' την Μέρκελ και τον Σόιμπλε!
Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική.
Η ευρωζώνη διαλύεται και όχι από την Ελλάδα , διαλύεται διότι είναι απλά ένα εργαλείο στα χέρια των Ευρωπαίων κεφαλαιοκρατών , που σε συνθήκες κρίσης προτιμούν να το διαλύσουν παρά να χάσουν κάτι λίγο από τα κέρδη τους και να το σώσουν !
Προτιμούν να το καταστρέψουν -παρ' όλα τα κέρδη που τους χάρισε ξεζουμίζοντας τους ευρωπαϊκούς λαούς- και την ζημιά να την φορτώσουν στους εργαζόμενους !
όσων αφορά τα παιδιά , κύριε Σαμαρά να ξέρετε ότι τα παιδιά είναι στεναχωρημένα , επειδή δεν έχουν σχολεία και δασκάλους, βιβλία και θέρμανση !
Τα παιδία είναι στεναχωρημένα γιατί δεν έχουν χαρτζιλίκι και παιχνίδια.
Τα παιδιά πιο συγκεκριμένα είναι στεναχωρημένα , αλλά τις ώρες που δεν είναι λιπόθυμα γιατί δεν έχουν λεφτά ούτε για κολατσιό.
Η Ελλάδα μπορεί να έχει το Ευρώ ,αλλά οι Έλληνες δεν έχουν τα ...Ευρώ...



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template