Home » , » Το babushka.gr συζητά με “Τα Φρούτα Του Δάσους”

Το babushka.gr συζητά με “Τα Φρούτα Του Δάσους”


Το  babushka.gr  συζητά με “Τα Φρούτα Του Δάσους”
Στην προσπάθεια μας να ενώσουμε και να προωθήσουμε όλες τις μικρότερες φωνές , το babushka.gr φιλοξένησε «Τα Φρούτα του Δάσους» μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία τους και τα μελλοντικά τους σχέδια…

 1) Πότε δημιουργήθηκε το σχήμα και τι επιρροές έχετε δεχτεί;

Τα φρούτα δημιουργήθηκαν το 2001 στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, τότε δειλά δειλά ξεκινήσαμε να γράφουμε τα πρώτα τραγούδια. Πήραμε μέρος σε κάποια φεστιβάλ τότε αλλά η δράση της μπάντας κράτησε λίγο και το 2003 αποφασίσαμε να το διαλύσουμε. Το συγκρότημα ξαναγεννήθηκε τέλη του 2007 από μένα τον (Πολυ Ζουκ) και τον Γιώργο Καρακουλια ,στην πορεία βρήκαμε τα υπόλοιπα παιδιά και από τότε προχωράμε ακάθεκτοι. Οι επιρροές μας είναι πολλές και ανά εποχή αλλάζουν. Έχουμε πολλά και διαφορετικά ακούσματα.

2)Ποια βήματα έχετε κάνει στο επίπεδο των συναυλιών και της δισκογραφίας;

Έχουμε παίξει σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα (Δράμα , Καβάλα, Σέρρες, Κιλκίς, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Αθήνα) έχουμε μοιραστεί την σκηνή με τον Π. Παυλίδη, Λ. Μπαλάφα, Απροσάρμοστοι, Ζ. Στεφάνου, Β. Παπακωνσταντίνου κ.α. Δεχόμαστε συνεχώς
e-mail από φίλους που θέλουν να μας δουν στην Ξάνθη, Κομοτηνή, Γιάννενα, Κρήτη το θέλουμε και εμείς τρελά αλλά δεν είναι μόνο στο δικό μας χέρι. Δισκογραφικά έχουμε βγάλει ένα άλμπουμ με τίτλο ''Για την στιγμή και μόνο'' κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010 είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και αποτελείτε από 10 τραγούδια. Τώρα είμαστε στα σκαριά για τον δεύτερο δίσκο μας.

3)Το είδος της μουσικής που παίζετε που θα το εντάσσατε;

Δεν έχουμε ιδέα...θα λέγαμε ότι παίζουμε κυκλοθυμική μουσική. Δεν νιώθουμε ότι παίζουμε ροκ όπως μας λένε αρκετοί. Μας αρέσει να έχουμε πετύχει σωστά την ατμόσφαιρα στην μουσική μας είτε αυτή έχει γκάζια είτε είναι μπαλάντα δεν μας νοιάζει... φτάνει να σε παίρνει και να σε ταξιδεύει κάπου.
 4)Ποιά η γνώμη σας για την ελευθερία ως προς την διακίνηση της μουσικής ;

Μα και οι δυο λέξεις, μουσική και ελευθερία είναι τόσο ταυτόσημες μεταξύ τους. Η μουσική είναι ουρανός δίχως σύνορα και συρματοπλέγματα. Σκοπός είναι να ακούγονται καινούργια πράγματα χωρίς περιορισμούς και κατευθυνόμενα από κλίκες.

5)Η μουσική πιστεύετε ότι λειτουργεί θετικά ως προς την αφύπνιση της κοινωνίας και ειδικά στις συνθήκες που ζούμε σήμερα;

Τα τραγούδια λειτουργούν σαν αντίδοτα στον οργανισμό μας ειδικά τώρα που έχουν μολύνει την χαρά μας όλα αυτά τα παράσιτα που μας κυβερνούν, τρομοκρατία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είμαστε στον βάλτο αλλά το κεφάλι μας είναι ακόμα έξω από τα σκατά... συνεχίζει να τραγουδάει και να ελπίζει.

6) θα σας δούμε κάπου μέσα στο καλοκαίρι; Και ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Θα εμφανιστούμε στην Θεσσαλονίκη αύριο 23 / 07 στο φεστιβάλ της Μονή Λαζαριστών με ελεύθερη είσοδο. Στις 26 Αυγούστου θα παίξουμε στο φεστιβάλ γιορτές του δάσους στην Δράμα και στις 2 /09 θα παίξουμε στα βουνά και συγκεκριμένα στον Όλυμπο στο φεστιβάλ νέων Ολύμπου. Έχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον δεύτερο δίσκο μαζί με τον ηχολήπτη μας τον Μήτσο Κασαπίδη. Μετά το καλοκαίρι θα στρωθούμε στο νέο υλικό και ελπίζουμε να μην αργήσει η κυκλοφορία της καινούργιας δουλειάς μας.








Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template