Home » » Δολοφονία αντιφασίστα στο Κερατσίνι από χρυσαυγίτη

Δολοφονία αντιφασίστα στο Κερατσίνι από χρυσαυγίτη

Φωτογραφία από το σημείο της δολοφονίας
Δολοφονία 34χρονου άνδρα στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θύμα ονομάζεται Παύλος Φύσσας ήταν....

μουσικός της hip hop και είχε αντιφασιστική δράση στην περιοχή, ενώ ο δράστης ανήκει στη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με συντάκτη του tvxs.gr που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες από όλο τον Πειραιά. Κόσμος παρέμεινε στο σημείο μέχρι το πρωί της Τετάρτης ενώ διαδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται και για σήμερα το απόγευμα στις 18.00.

Η εν ψυχρώ δολοφονία συνέβη στην οδό Π. Τσαλδάρη στην Αμφιάλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια. Χρυσαυγίτες τον αναγνώρισαν και άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε αντιπαράθεση στο δρόμο. Ο 34χρονος επιχείρησε να φύγει ωστόσο τον ακολούθησε μια ομάδα χρυσαυγιτών.
Ο δράστης, ένας από την ομάδα, φέρεται να βγήκε από ένα αυτοκίνητο και να μαχαίρωσε το θύμα στο στήθος."Ψυχορραγούσε μπροστά στα μάτια μας, καμμιά σαρανταριά άτομα συγκεντρωμένοι να παρακολουθούμε το παιδί να σβήνει και εμείς ανήμποροι να τον βοηθήσουμε, έφευγαν τα τριάντα του χρόνια μπροστά στα μάτια μας από την μαχαιριά του φασίστα και εμείς όλοι κέρινοι να κοιτάζουμε απλά δίχως να μπορούμε να βοηθήσουμε", έγραψε μια αυτόπτης μάρτυρας στο facebook. 

O Παύλος Φύσσας

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο (Κρατικό Νικαίας) όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Ωστόσο πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη τον οποίο φέρεται να έχει συλλάβει η αστυνομία. Συγκεκριμένα φέρεται να συνελήφθη ένας 55χρονος άνδρας ο οποίος έφερε μαχαίρι. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης άφησε το αυτοκίνητο του στον τόπο του εγκλήματος. Ομάδα αστυνομικών στην αρχή φρουρούσε το αυτοκίνητο, αλλά στις 04.00 το πρωί το μετακίνησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Διαδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 18.00 το απόγευμα στην Π. Τσαλδάρη στο σημείο της δολοφονίας (αριθμός 60). Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.α.)

ΤVXS

http://xronika05.blogspot.gr/2013/09/blog-post_18.html


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template