Home » » Ποιοί Είναι Πίσω Από Την Εκστρατεία Φίμωσης-Απόλυσης Του Γ. Δελαστίκ

Ποιοί Είναι Πίσω Από Την Εκστρατεία Φίμωσης-Απόλυσης Του Γ. Δελαστίκ

Σχόλιο του Αλέκου Αναγνωστάκη*
Oι γνωστές ιστοσελίδες με τις ειδικές πολιτικές διασυνδέσεις και ρόλο με τα κέντρα εξουσίας Μαξίμου και Πρεσβεία) Αthens voice και Αntinews κυκλοφόρησαν με οκτάστηλο τίτλο, «Την πόρτα της εξόδου δείχνει στον Γ. Δελαστίκ το Έθνος». Πιέζουν για τη φίμωση και προαναγγέλλουν την απόλυση του από την εφημερίδα στην οποία αρθρογραφεί με μεγάλη απήχηση, αποκαλύπτοντας την πολιτική και το ρόλο ειδικότερα του Γερμανικού ιμπεριαλισμού, του ΔΝΤ, της κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ένωσης από αντιμνημονιακή σκοπιά.
Είχαν προηγηθεί τα εξής: Ο Δημοσιογράφος Ράπτης, συνεκδότης μέχρι πρότινος του Θέματος με τον Αναστασιάδη, με τη μέθοδο της κοπτοραπτικής αποκόπτει τμήματα άρθρου του Δελαστίκ στην εφημερίδα Πριν. «Δημιουργεί» έτσι ένα άρθρο το οποίο χρεώνει το άρθρο στην εφημερίδα Έθνος(!). Το άρθρο αυτό το αναρτά στο ιστολόγιο του με τρόπο ώστε να φαίνεται πως ο Γ.Δ. «βγάζει λάδι τη Χρυσή Αυγή» (σημείωση δική μας: στο μεταξύ το περιεχόμενο της ανάρτησης άλλαξε μετά το κράξιμο που δέχτηκαν). 
Αυτός ο εκφυλισμένος τρόπος με τον οποίο οργανώθηκε η επίθεση εναντίον του Δελαστίκ αποκαλύπτει την ποιότητα λειτουργίας των κυβερνητικών και λοιπών μηχανισμών, την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και στελέχη των μέσων ενημέρωσης. Δείχνει πώς αυτός ο φοβερός εσμός της διαπλοκής μπορεί αδίστακτα να χειριστεί τα μέσα που κατέχει προκειμένου να διαστρέψει την πραγματικότητα ώστε ένας άνθρωπος σαν τον ΓΔ να παρουσιαστεί ως υπερασπιστής της ΧΑ.
Που εντάσσεται η εκστρατεία πολιτικής εξόντωσης του Δελαστίκ
Η επιχείρηση φίμωσης – απόλυσης του Γιώργου Δελαστίκ εντάσσεται στην αστική πολιτική συντριβής του εργατικού κινήματος και υπεραντιδραστικοποίησης της αστικής δημοκρατίας. Στο χώρο της δημοσιογραφίας είναι ότι και το Πέραμα για το εργατικό κίνημα. Βάση του έχει την κατάσταση, στην ουσία την κρίση του αστικού πολιτικού συστήματος Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό εξαφάνιση. Η ΝΔ είναι καθηλωμένη στο 20 – 25% κάτω δηλαδή κατά 40% της δύναμης της. Ο σοσιαλδημοκρατικοποιούμενος ΣΥΡΙΖΑ διαταράσσεται από εσωτερικές αναστατώσεις. Τα σχέδια για τη μεγάλη κεντροαριστερά με ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ – Δημάρχους ( Μπουτάρης, Καμίνης κ.α.) είναι απωθημένα στο αβέβαιο και άγνωστο μέλλον από «το κίνημα της ΕΡΤ». Τα σχέδια δημιουργίας μεγάλου αστικού πατριωτικού κόμματος αποτυχημένα. Η δε ακροδεξιά έχει τα χαρακτηριστικά παρακρατικής συμμορίας. Ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα στην ουσία βρίσκεται σε βαθιά κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει με βάση τη σημερινή πραγματικότητα. Ο ένας αστικός πυλώνας δεν μπορεί παρά να είναι η Ν.Δ.. Οι όροι δημιουργίας της κεντροαριστεράς να ενισχυθούν. Η ακροδεξιά να υπάρχει εκσυγχρονιζόμενη. Η Ν.Δ. όμως πλευροκοπείται ραγδαία και ανεξέλεγκτα από αυτήν την ακροδεξιά εξ αιτίας της ίδιας της αστικής πολιτικής.
Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπως οι δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν, σε συνδυασμό με την προώθηση του πολιτικού σχεδίου ελεγχόμενης κάθαρσης της Χρυσής Αυγής από τον εσμό και τις ακραίες παραβατικές συμπεριφορές οργάνωσης τύπου Καρφίτσας, το σχέδιο προώθησης ενός αντιχρυσαυγίτικου μετώπου υπό την ηγεμονία του Α. Σαμαρά, οδήγησε ήδη στην ενδυνάμωση της Νέας Δημοκρατίας κατά 2,5 (!) μονάδες, στην ελεγχόμενη αποδυνάμωση της ΧΑ, στην ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, που αναστρέφουν προσωρινά την τάση εξωκοινοβουλευτοποίησης τους, καθώς και στην προσωρινή οπισθοχώρηση του κινήματος. Η δολοφονία είχε άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
Τα κέντρα που έδωσαν την εντολή στον εκτελεστικό βραχίονα τους, την Χρυσή Αυγή, τα ίδια που σχεδίασαν τη δολοφονική επιχείρηση στη Marfin, αποκαλύπτουν άλλη μια φορά το μέχρι που μπορεί να φτάσουν.
Τα ίδια κέντρα σχεδιάζουν τη φίμωση κάθε ανεξέλεγκτης φωνής.
Ο Γ. Δ. πρέπει να φιμωθεί. Η επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη δεν θα περάσει…..
* Πρ. πρόεδρος ’Α ΕΛΜΕ Αχαΐας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Νέου Αριστερού Ρεύματος
Πηγή: mao.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template