Home » » Ο Σκαϊ μας μπλόκαρε την εκπομπή Babushka.gr- "Ληστεία Νο2"

Ο Σκαϊ μας μπλόκαρε την εκπομπή Babushka.gr- "Ληστεία Νο2"

Ο Σκαϊ μας μπλόκαρε την εκπομπή Babushka.gr- "Ληστεία Νο2" που παίχτηκε στο omniatv.com στις 9-11, με το σκεπτικό ότι χρησιμοποιήσαμε υλικό που υπόκεινται στα πνευματικά του δικαιώματα.

Εμείς από την μεριά μας χρησιμοποιήσαμε ένα απόσπασμα από τους «Νέους φακέλους» του Σκαϊ οπού μιλά ο υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρας. Το βίντεο αυτό εμείς το βρήκαμε στο youtube οπού είχε ανέβει από άλλο λογαριασμό που δεν έχει σχέση με το Σκαϊ.

Καταλαβαίνουμε το ενδιαφέρον του Σκάϊ για τον κύριο υπουργό και ζητάμε συγνώμη αν τα σχόλια μας για τον κ. Στουρνάρα πείραξαν τόσο πολύ το Σκάϊ…

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης το Babushka.gr δεν έχει σκοπό το κέρδος, όλο το περιεχόμενο του Babushka.gr παρέχεται δωρεάν και είναι ελεύθερο προς πάσα διακίνηση  επίσης, ότι δεν αποτελεί παραγωγή του Babushka φέρει το link της πηγής του.

Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να πούμε τα εξής:
Από την στιγμή που η Ελληνική γλώσσα και γραφή ανήκει στον ελληνικό λαό  κανείς δεν έχει δικαίωμα να θεωρεί μια τυχαία σειρά λέξεων η φράσεων ως αποκλειστικά δικό του προϊόν, διότι τα γράμματα του αλφάβητου δεν του ανήκουν ΑΝHΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. Το μόνο που μπορεί να διατηρήσει κάποιος είναι η  ιδέα αυτού που δημιούργησε αναφερόμενος ως πηγή και όχι ως κάτοχος. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για όλες τις μορφές κατοχύρωσης.

Η ελευθερία το λόγου και του τύπου ... απλά δεν φιμώνεται! 

Η απαγορευμένη εκπομπή ανέβηκε εδώ:

Babushka Ληστεία Νο2 from babushka.gr on Vimeo.

Babushka
12-12-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template